• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учні 6-9 класів відвідали "Українське село"

Учні 6-9 класів відвідали "Українське село"

2013-10-29

/Files/images/етно.png

Екскурсія до музею

Що таке канікули? Ну звичайно ж – це пора розваг і відпочинку від уроків. А хто ж сказав, що «відпочивати» потрібно вдома біля монітору комп’ютера чи телевізора? От вирішили учні 6 – 9 класів разом з класними керівниками урізноманітнити свої вакації. Зібралися однієї погожої днини, дістали всі дозволи від керівництва і вирушили в дорогу.

Щоправда, шлях випав не такий вже й далекий. А поїхали всі в етнографічний комплекс «Українське село», що знаходиться поруч з селом Миколаївка Макарівського району. Вже на місці учні мали змогу зануритися в атмосферу архітектури українського села XVI – XIX століття. Також подивитися на диких тварин, які живуть у вольєрах комплексу. Всі досхочу на фотографувалися і насміялися. І коли вже екскурсія добігала кінця, всі відчули ще сили й наснагу порозважатися. От вирішили їхати ще кудись.

Вибір впав на Ясногородську страуси ну ферму. От де вже дали волю емоціям: спілкувалися з тваринами, каталися на верблюді, стріляли з гвинтівок та луків в тирі, стрибали на батуті… Зрештою, всі зморені, але щасливі приїхали додому.

Тож канікули вдалися?

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi