Святкуєм цю величну дату

2013-12-09

/Files/images/ol2javoenkom.jpg

Яскраве, тематично багате, об’єднуюче, сповнене патріотизму свято до Дня Збройних сил України відбулося 6 грудня в Новосілківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Організатор свята, режисер і сценарист – учитель географії та історії, /Files/photogallery/882/DSC_1013.JPGкласний керівник 9 класу, Крижак Тетяна Федорівна, людина талановита, обдарована і працьовита. Вона провела грандіозну роботу, задіявши всі класи до участі у святі. Кожен клас мав свою ділянку роботи. Адже присутні у залі (а їх було багато) були свідками створення нашого війська від часів Київської Русі до сучасної армії України: це князівська дружина, козацьке запорізьке військо, загони січових стрільців, Червона, а потім Радянська армія, УПА, сучасні збройні сили України.

Цифри, факти, цитати, портрети полководців, героїв битв і підходів примушували кожного задуматись, поміркувати, згадати…

Яскрава презентація “Історія Української армії ” була “пересипана” різноманітними цікавими та повчальними елементами та достоїнствами, віршованими вітаннями, вікторинами на військову тематику, іграми-конкурсами для хлопців – старшокласників “Нумо хлопці!”, “Лицар року”, “Богатирські сили”, “Все для тебе”, театралізовані інсценівками, “Герої народних легенд”, “Суворовці та нахімовці”, піснями, танцями. Гордістю свята, звичайно. були гості, колишні військовослужбовці Радянської Армії, ветерани Великої Вітчизняної війни, звільнені в запас солдати Збройних Сил України – Шеремет Т. Д./Files/photogallery/882/DSCN9091.JPGВетеран Великої Вітчизняної війни Т.Д.Шеремет, Громадецький М. В., Перепелиця І. М., Білоцький М.М.

Стриманий, лаконічний був у промові полковник СБУ у відставці Перепелиця І.М., який сказав, побажавши нашим чоловікам:” Шануйте честь, будьте дисципліновані, поважайте жінку”./Files/photogallery/882/DSCN9146.JPG

Білоцький М.М., який завершував виступи, наголосив, що армія в житті кожного чоловіка має і мала неабияке значення: вона навчила і навчає порядку в усьому і скрізь.

Тетяна Федорівна сказала, що ідея цього свята була проста і вона її досягла: ”У якому столітті не живи, а знайди місце для любові – до Вітчизни, народу, дружини, дитини”.

Підтвердженням цього був заключний танок у виконанні граціозних маленьких дам і їх ровесників, елегантних кавалерів, учасників спортивно-танцювального колективу «Лелеченьки».

Більше фото ТУТ

/Files/photogallery/882/DSC_0961.JPG/Files/photogallery/882/DSC_1032.JPG/Files/photogallery/882/DSC_0999.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi